Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2019 r.„Przygotuj się na dobre… warzywa jesienią”, czyli przepis na poprawę humoruDieta, której podstawę stanowią warzywa i owoce nie tylko korzystnie wpływa na zdrowie fizyc
Warszawa 2021-01-22Zimowa sesja egzaminacyjna coraz bliżej – po co studentowi sezam?Już wkrótce studenci uczelni wyższych staną przed pierwszym poważnym wyzwaniem w obecnym roku akademickim – zimową sesją egzaminacyj
Warszawa, 16 października 2019 r.Informacja prasowaOwocowe czwartki, grillowe wtorki… a może babeczkowa środa? Czyli pomysły na Dzień SzefaRynek pracownika wynikający z najniższego od lat bezrobocia sprawia, że firmy prze�
Biała herbata to jedna z najbardziej obfitujących w składniki odżywcze. W procesie tworzenia herbaty przechodzi tylko dwa etapy: więdnięcia i suszenia. Zbierana jest wczesną wiosną, kiedy tylko liście budzą się do życia. J
Zima to okres, kiedy mamy o wiele mniejszy odstęp do różnego rodzaju owoców czy witamin. Możemy zadowolić się oczywiście tymi uprawianymi w szklarniach, których smak pozostawia jednak wiele do życzenia, są one również ubo�
Każdy marzy o pięknych zębach. Eksperymentujemy z różnymi produktami do ich pielęgnacji, ale często zapominamy o najważniejszym – ich zdrowiu. Jak zatem dbać o idealny uśmiech oraz na co zwracać uwagę przy wyborze produkt
Warszawa, 7 grudnia 2018 r.Śliwka Nałęczowska – polska klasyka na prezent w dobrym styluTak jak „mała czarna” nigdy nie wychodzi z mody, tak Śliwka Nałęczowska od ponad 50 lat pozostaje klasycznym wyborem na prezent.
Informacja dla mediówOddaj krew i uratuj życie, a kawa od Green Caffè Nero w prezencieWarszawa, 25 stycznia 2021 rokuPandemia to okres, kiedy mniej osób odwiedza centra krwiodawstwa i krwiolecznictwa, podczas gdy w szpitalach po
Mała tubka, wielka sprawa Dekady innowacyjnych badań nad pastą do zębówMycie zębów to rutynowa czynność, powtarzana każdego ranka i po ostatnim posiłku. To, co jest dla nas niemal niezauważalnym elementem codzienności, d
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur