Komunikat prasowy Kraków, 17 luty 2021 r.MedApp wdroży w swojej aplikacji rozwiązanie StethoMeMedApp podpisał umowę ze start-upem StethoMe, twórc�
Gastronomia staje się branżą innowacyjnąAutor: Adam Adamski, właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaW roku 2009 i 2014 Główny Urząd Statystyczny przeprowadził szerokie badania dotyczące problemu nadwagi w Polsce. Pot
W nowej codzienności dobry wzrok ma kluczowe znaczenie. Niestety, praca i nauka zdalna obciążają go jak nigdy dotąd. Dlatego dziś szczególnie ważne jest dbanie o oczy – za pomocą regularnych badań wzroku, ćwiczeń oczu i b
Jeśli masz wrażliwą skórę, alergicznie reagującą na silne kosmetyki powinnaś stosować specjalnych, bardzo łagodnych kosmetyków. Unikaj kosmetyków silnie aromatyzowanych i z dużą ilością substancji chemicznych. Przed z
Nie każdy wie, że truskawki kryją w sobie mnóstwo zaskakujących właściwości! Zawierająwitaminę C, a także A, B1, B2, B3, PP, wszystkie makro- i mikroelementy, jakie znamy, a także wapń,fosfor, magnez, mangan oraz żelaz
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 20 marca 2018 r.Damian Janikowski – zawodnik MMA, były zapaśnik, uczestnik i brązowy medalista Igrzysk Olimpijskich w Londynie oraz szczęśliwy mąż i ojciec – opowiada o codziennej trosce o zdrow
Dlaczego dopada nas chrypka i jak sobie z nią radzić?Chrypka to uciążliwa dolegliwość, która może nie tylko przeszkadzać w codziennym funkcjonowaniu, ale także uniemożliwić wykonywanie pracy zawodowej wtedy, gdy jest zwią
Informacja prasowa Luty 2021 r.MIKRObiota – WIELKI wpływ na przyszłośćCzy istnieje sposób na zmniejszenie ryzyka rozwoju alergii u dziecka?WHO szacuje, że nawet co 3 osoba na świecie może cierpieć z powodu alergii .
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę
18.11.2020Informacja prasowaW Polsce żyje ponad 21 gatunków kleszczy. Krótkie i ciepłe zimy z jakimi mamy do czynienia w ostatnich latach sprzyjają ich rozwojowi i bytowaniu w listopadzie, grudniu, a nawet styczniu. Dotychczas u