Dieta na kwarantannie. Jak pandemia zmienia nasze nawyki?Przymus siedzenia w przysłowiowych czterech ścianach to nie tylko próba dla naszych relacji rodzinnych. Kwarantanna odbiła niemałe brzemię na diecie tysięcy Polaków. Jak
¬Informacja prasowaPoznań, 26 kwietnia 2019 r.Gdy znudzi wam się tradycyjny grillCzekałeś na to cały rok! Promienie słońca ogrzewają twarz, napoje chłodzą się w lodówce turystycznej, jest też grill, ale brakuje pomysł
Herbata czarna niejedno ma imięNajsłynniejsze odmiany i ich historiaCzarna herbata to zdecydowanie najpopularniejsza z gatunków herbat na świecie. Pochodząca z dzisiejszych Chin, znana od tysiącleci, obecna jest na domowych sto
Jak walczyć ze zmęczeniem nóg?Czy pod koniec dnia Twoje nogi są zmęczone i opuchnięte? Chciałabyś wiedzieć, jak temuzaradzić? Oto kilka podpowiedzi.Problem zmęczonych nóg dotyka coraz więcej Polek. Przyczyną jest m.in.
Młodzi wybierają trening, a starsi – dietę. Jak odchudzają się Polacy?Polacy chcą odchudzać się pod nadzorem specjalisty. Ci starsi częściej decydują się na pomoc dietetyka, a młodsi – trenera personalnego – wynika
Informacja prasowaWarszawa, 8 sierpnia 2018 r.Choroby „brudnych rąk” – czy wiesz, co mogą powodować?O tym, że ręce należy myć bezpośrednio przed posiłkiem już od małego wie każdy z nas. Mimo to często
„Twój dzień, Twoje życie. Holistyczna filozofia bycia”Aubrey MarcusWydawnictwo SeptemData wydania: 28.01.2020Ilość stron: 336Okładka: miękkaNie ma rzeczy ważniejszej ponad jeden dzień!Czy zastanawiałeś się kiedy�
Jak „wyłączyć się” od pracy w Święta i lepiej odpocząć?Odpowiadając na pytanie „Co nas najbardziej stresuje?” na ogół wymieniamy: nadmiar obowiązków, niskie zarobki, choroby i trudne relacje z partnerem, kłopoty
Już za chwilę usłyszymy ostatni szkolny dzwonek i rozpoczną się upragnione wakacje, a wraz z nimi wyjazdy. W planach mamy dalekie podróże, zabawy w morzu, wspinaczki i całą masę cudownych miejsc, które możemy odwiedzić z c
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote