WARSZAWA, 06.10.2020 r.Fakty i mity o budowaniu odpornościZazwyczaj dopiero jesienna aura za oknem przypomina o konieczności wzmacniania odporności, a przecież jest ona ważna przez cały rok. Niemniej każdy moment jest dobry do
Autor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaKiedy owocowe czwartki nie zdają już egzaminu, a ekspres do kawy śmiało mógłby funkcjonować jako zamiennik chwytania się przys�
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 22 maja 2017 r.Powrót do aktywności po wypadkuTrudno jest wszystko przewidzieć i perfekcyjnie zaplanować – wypadki zdarzają się i czasem jeden niefortunny ruch może mieć wpływ na nasze zdro
INFORMACJA PRASOWA Przedwiosenne porządki – oczyszczanie organizmuWraz z końcem karnawału wielu z nas zaczyna myśleć o zdrowym wejściu w wiosnę. Po jesienno-zimowym czasie wa
Podróż do świata zdrowiaW upalny wakacyjny czas nie zapominajmy o kremie z filtrem ochronnym, piciu wody i zdrowych olejach. Te ostatnie zapewnią naszemu organizmowi należytą ochronę przed różnymi chorobami, będą wspomaga�
Tylko do 19.00!Stara prawda, że śniadanie powinno się zjadać obfite, obiad mniej, a kolację lekką, znają i powtarzają wszyscy. Pojawia się jako wariacja pt.: „śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolac
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 10 lipca 2018Opuchnięte kostki i łydki podczas upałów – jak sobie z tym radzić?Opuchnięcia łydek, kostek i uczucie tzw. „ciężkich nóg” to dolegliwości dobrze znane wielu kobietom. Szczeg�
Cykl: Zapytaj stomatologa – Zapalenie miazgi zęba. Bolesna dolegliwość, która może być niebezpieczna dla całego organizmu! Zapalnie miazgi zęba to schorzenie, które powoduje nagły, nieznośny ból. W żadnym wypadku ni
Warszawa, 25.08.2020 r.Czerwone, żółte, a nawet brązowe, pełne smaku i aromatu – takie są właśnie polskie pomidory. Chętnie sięgamy po nie jako dodatek do kanapek, sałatek, jako składnik zup i sosów. Ale nie wszyscy wie
Informacja prasowaWrocław, 27 lutego 2019 r.Z talerza na Instagram. Jak fotografować jedzenie?Może spędziłeś w kuchni kilka godzin, mieszając, szatkując i tłukąc. A może wręcz przeciwnie – gotowanie nie wymagało duży