WADOWICE, 22.06.2020Od szkolnej ławki do wspólnego stołu– finał programu Akademia Uwielbiam Dobiegła końca kolejna edycja ogólnopolskiego programu edukacyjnego Akademia Uwielbiam. Ponad 185 tysięcy uczniów klas VI-VIII po
Warszawa, 4 listopada 2019 r.Solidarność i Goplana polecają na świętaUnikalne puszki z pralinami, kolekcja karmelowych figurek, Śliwka Nałęczowska w „damskiej torebce” i… Złoty Kuferek pełen smakołyków – to tylko
Warszawa, 11 czerwca 2018 r.Karol Bielecki inspiruje, by podążać za marzeniami Utytułowany piłkarz ręczny, Karol Bielecki, mimo poważnej kontuzji zdołał powrócić do zawodowego sportu i reprezentować Polskę podczas Igrzys
Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2020 r.Zdrowa dieta i samopoczucie u dziecka idą w parzeDobrze się odżywiając, dzieci mają lepszy nastrój i energięSkąd dzieci czerpią energię do zabawy? Dlaczego mają huśtawkę n
Warszawa 2021-02-19Postaw na zdrowsze słodycze podczas pracy w domu!Wiele osób pracuje aktualnie w trybie zdalnym. Wpływa to nie tylko na zmianę dotychczasowego planu dnia, ale także na nasze przyzwyczajenia i zachowania związa
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz
Nowy Sącz, 19 września 2019 r.Sandwiche, czyli ugrilluj sobie kanapkęZwykle jada się je z żółtym serem lub szynką. Doskonale smakują podane na ciepło, najlepiej w towarzystwie smakowitego sosu. Sandwiche, bo o nich mowa, mo
INFORMACJA PRASOWAEdukacja i wsparcie dla rodziców z łuszczycą Ponad 60% kobiet chorujących na łuszczycę nie podjęło ze swoim dermatologiem rozmowy na temat planów macierzyńskich i dobrania bezpiecznej terapii – wynik
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 18 kwietnia 2018 r.Kleszcze – jak skutecznie chronić siebie i swoich najbliższych?Słońce, wyższe temperatury, lekkie ubrania i aktywność fizyczna na łonie natury… W taki sposób możemy sc
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa