Informacja prasowaWarszawa, 24 maja 2018 r.Podręczna kosmetyczka nowoczesnej kobiety – co w niej znajdziemy?Jaka jest dzisiaj nowoczesna kobieta? Z pewnością aktywna – niezależnie od formy tej aktywności, czy są to spotkan
Basen to świetny sposób na zimową porę. Porę zastoju i bezruchu. Wystraczy raz, dwa razy w tygodniu popływać a kondycja na pewno nam nie zniknie. O tym jak wspaniale wpływa pływanie na nasz organizm wiedzą pewnie wszyscy. Pr
Witaminy – nasi sprzymierzeńcy w walce o odporność dziecka.Przesilenie wiosenne to szczególny okres w roku, którego działanie odczuwają zarówno dorośli, jak i dzieci. Zdradliwa pogoda, brak słońca, długie miesiące chło
Najmłodsi pacjenci warszawskich ośrodków onkologicznych w towarzystwie znanych i lubianych gwiazd sceny, kina, telewizji i muzyki zaprezentują na wybiegu najnowsze kolekcje firmy Endo i projekty Łukasza Jemioła. Wyjątkowy pokaz
Warszawa, 07.12.2017 r.Nowe szanse dla chorych z zaawansowanym rakiem nerkiKiedy usłyszała diagnozę, myślała, że to koniec. Miała 66 lat i rozsianego raka nerki z przerzutami do mózgu, płuc i wątroby. Dziś, choć wciąż
Własne jedzenie w długiej podróży to najlepsze, możliwe rozwiązania. Darujmy sobie obskórne przydrożne bary, drogie restauracje i tym podobne. Własne kanapki i termosik z herbatą – to jest to! No właśnie, czy zostają nam
Każdy marzy o pięknych zębach. Eksperymentujemy z różnymi produktami do ich pielęgnacji, ale często zapominamy o najważniejszym – ich zdrowiu. Jak zatem dbać o idealny uśmiech oraz na co zwracać uwagę przy wyborze produkt
Informacja prasowa2 czerwca 2019, Nowy SączObowiązkowo z parówką, sosem i w podłużnej bułce. Hot dog to bardzo proste i zarazem smaczne danie, które już 4 lipca obchodzi swoje międzynarodowe święto. Jak przygotować go sa
Informacja prasowaWarszawa, 11 lutego 2021 r.Postaw na kaszę! Zadbaj o zastrzyk energii na dzień dobry!Mimo wielu powodów by jeść kasze, ich potencjał wykorzystujemy w znikomym stopniu. Jak pokazuje badanie z 2016 r ., zrealiz
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz