Warszawa/Brześć Kujawski, 27.06.2019 r.Czym karmić w upały małego niejadka?Upały i temperatura powyżej 30 stopni nie sprzyjają apetytowi, zwłaszcza u dzieci. Jak w letnie dni komponować dietę malucha tak, by mimo mniejszyc
Informacja prasowaGrajewo, 16 września 2020Smaki, które pamiętasz z dzieciństwaKażdy ma smaki, zapachy, dźwięki czy przedmioty, które kojarzą mu się z dzieciństwem i przywołują wspomnienia beztroskich lat. Dzisiaj w skl
Szczecin, 29 października 2020 r.Co 10 Polak wyrzuca jedzenie, bo nie wie co z nim zrobić: jak można to zmienić? Blisko połowa Polaków (42 proc.) przyznaje się, że wyrzuca żywność do śmieci – tak wynika z badania przepr
Siła, którą czerpiemy z głębi ziemiPrawdą powszechnie znaną jest fakt, że woda jest naszemu organizmowi niezbędna. Co więcej, sami w znaczącej części składamy się z wody.Woda zawiera cenne składniki mineralne, a kiedy
Informacja prasowa: Tygryski Listopad 2019Tygryski z… kaszą jaglaną chrupią bardziej!Dzieci kochają chrupiące przekąski, a rodzice… ciągle główkują, jak pogodzić te przyjemności ze zdrową dietą. Niezawo
Kremu pod oczy powinnaś stosować od 22 roku życia. Skóra powiek jest bardzo delikatna i należy ją dobrze odżywiać. Szczególnie ważne jest nawilżanie. Enzymy i inne regenerujące składniki mogą poczekać. Najlepiej wybierz
Okulary dla gracza – jakie warto wybrać?18 czerwca 2019Gry wideo to nie tylko hobby, ale coraz częściej „narzędzie pracy”. Dochody z e-sportu w Polsce w 2019 roku szacowane są na niemal 14,5 miliona dolarów, a liczba odbi
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2019 r.Jakim typem przekąskowicza jesteś? Odkryj, jaka przekąska najbardziej do Ciebie pasuje!Po przekąski sięga niemal każdy z nas – to sposób na nagły głód, poprawę humoru czy chwil
Nowy Sącz, 10 września 2019 r.Grzybobranie: co zrobić z darów lasu?Sezon na grzyby w pełni. Dary lasu mogą być ciekawym i aromatycznym uzupełnieniem codziennego jadłospisu. Co dobrego można upichcić z podgrzybków, maślak
Informacja prasowaGrajewo, 18 grudnia 2020Pomidorowa, ogórkowa czy barszcz? Zupa, bo o niej mowa to potrawa ponadczasowa i z pewnością każdy ma swoją ulubioną. Sprawdzi się na niedzielny obiad, w święta i na co dzień, gdy c