Warszawa, 25 stycznia 2021 r.Popularni influencerzy kulinarni stają do bitwy. Startuje „Pojedynek Smaku”. Kuchnia regionalna wraca do mody. Polacy coraz chętniej poznają dania z różnych zakątków swojego kraju. Jednak regio
Informacja prasowaWarszawa, 04 czerwca 2019 r.Według badań Bakalland aż 85 proc. Polaków zwraca uwagę na jakość produktów spożywczych. To najważniejszy czynnik wpływający na decyzje zakupowe konsumentów w naszym kraju.
Jeszcze więcej smaku – sekrety karmelizacji i rumienieniaZłocisty kolor, słodki, delikatnie śmietankowy smak i wyjątkowy aromat – któż potrafi oprzeć się karmelowym słodkościom? Karmel świetnie sprawdza się jako eleme
Warszawa, 3 lipca 2018 r.Informacja prasowa Wakacyjny urlop z X-Formułą dla zdrowia Twojej wątroby Wakacje – czas start. Odrywając się od codziennych obowiązków, nie zapominajmy o regularnymi kompleksowym wsparciu dla nasz
Informacja prasowa Warszawa, 26.07.2018 r.Przyczyny biegunki – to może spotkać każdego z nasBiegunka to uciążliwe zaburzenie fu
Warszawa, 20 października 2017Enel-Sport wzmacnia zespół z zakresu chirurgii kręgosłupa – do grona specjalistów Kliniki dołącza prof. Jan Podgórski Absolwent Wydziału Lekarskiego Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi, by�
Jak wskazują badania sondażowe wykonane dla Chiquity przez OBOP w 2005 r., aż 84% Polaków chciałoby mieć lepszy nastrój. Rozmowy przeprowadzone jesienią b.r. z mieszkańcami Warszawy, Krakowa, Gdańska, Poznania i Katowic podcz
Informacja prasowaWrocław, 17 czerwca 2019 r.Trzecie starcie najzdolniejszych młodych kucharzy. Znamy termin i temat przewodni kolejnej edycji Spotkania z SelfCookingCenter w Zamku Topacz!Już po raz trzeci do Zamku Topacz pod Wro
Prowadzisz samochód? Dowiedz się, jak latem zadbać o jakość i komfort widzenia oraz jak zapewnić odpowiednią ochronę oczu podczas kierowania autemCzęsto nie zdajemy sobie sprawy, jak wymagającymi warunkami dla kierowców są
Informacja prasowa – Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki – wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie ma�